Magnetna bubica

Magnetna bubica

Bubica najjednostavnijeg dizajna, koja može da zadovolji korisnike sa iskustvom. Karakteriše je niska cena, male dimezije i povezivanje petlje sa telefonom pomoću džeka 3,5mm. Petlja se napaja baterijom od 9V.

Trajanje baterije zavisi od njenog kvaliteta, ali u proseku najmanje 3 sata aktivnog rada.

Cena proizvoda

19€

Upustvo za korišćenje

1. Uši korisnika moraju da budu apsolutno ČISTE.

2. Magnetić koji ste dobili u kesici na vrhu štapića treba skinuti sa štapića i staviti u uho. Da bi ceo sistem funkcionisao potrebno je da taj magnetić upadne u uho do same bubne opne. Da biste što lakše ubacili magnetić potrebno je da iskrenete glavu pod uglom od 90 stepeni i da je malo drmate dok magnetić sam ne upadne do bubne opne. Magnetić ne gurati prstom ili nekim predmetom. Da biste proverili da li je magnetić pravilno postavljen iskrenite glavu na suprotnu stranu, ukoliko magnetić ispadne to je znak da nije pravilno postavljen i zato  ponovite proces. U kesici se nalazi i štapić koji služi za vađenje magnetića. S obzirom da je magnetić male mase i oblih ivica nema razloga da se bojite da ga nećete moći izvaditi ili da ćete oštetiti bubnu opnu.

3. Stavite ogrlicu oko vrata i sa dužim kablom na kome se nalazi dzek spojite bateriju koja počinje da se troši od trenutka povezivanja. Baterija traje oko dva i po sata i troši se samo kada je spojena sa kablom.

4. Mikrofon preko koga možete da komunicirate je na kablu ispod vrata. 

5. Kraj kabla prikljucite na telefon kao sto bi ste to uradili sa slusalicama.